HTML

Németország, Wernigerode

Félévnek induló, de 1 évesre kihúzúdó németországi Erasmus tanulmányaimról lehet itt olvasni. Az iskola - a Hocschule Harz - melyben tanulok, a Harz hegység lábánál fekvő Wernigerode nevezetű településen található, ha valaki keresi.

Friss topikok

Linkblog

Június 16. ( hétfő ) - Péter kicsit sokat ivott

DeathZombie 2008.07.05. 20:48

Előzetes tervekkel ellentétben végül nem jött be Ádám az előadásra, legalább gyorsabban megjártam, minthogy neki nem volt bicaja. Délután megszerveztük az esti Menzára menetelt, Maria egyik lakótársa, a német csaj kocsival tervezte a menetelt a Menzára, ahol volt Ádámnak is hely, így ő velük ment, én meg Ondréjval bicajjal, minthogy nekünk volt még egy előadásunk előtte. 8-ra így mi meg is érkeztünk a menzára, egyből óra után, és ekkor még könnyű volt helyet foglalni az érkezőknek. Kicsit gáz, volt hogy az illetők még himnuszra sem érkeztek meg, mi meg 5 helyet foglaltunk nekik, ami bizony elég csábító volt. Végül éppen meccskezdésre beestek, Péter azonban még nem érkezett meg, mindegy, jött Lolita aki meg elfoglalta a helyét. 5 perccel később megjött Péter is, frissen megivott fél liter snapsszal. 1 hely volt a környékünkün szabad, előttünk két csaj között. No, ott foglalt helyett Péter, és biza meglátszott rajta az a fél liter snapsz. Szidta a németeket, éltette az osztrákokat, de mindezt szlovákul, így senki nem értette, csak mellettem Ondréj, aki már a padlón volt a nevetéstől. A Péter jobb oldalán lévő csaj elég látványosan húzódott a szék Pétertől távolabbi oldalára. A meccs egyetlen gólját a szokásos ünneplés követte.

Az esti meccs folyamán lévő megbeszélés folytán alakulgat a kosár.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wernigerode.blog.hu/api/trackback/id/tr39554927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása