HTML

Németország, Wernigerode

Félévnek induló, de 1 évesre kihúzúdó németországi Erasmus tanulmányaimról lehet itt olvasni. Az iskola - a Hocschule Harz - melyben tanulok, a Harz hegység lábánál fekvő Wernigerode nevezetű településen található, ha valaki keresi.

Friss topikok

Linkblog

április 16. ( szerda ) - Autogramm vadászat

DeathZombie 2008.04.25. 16:57

Csoda történt, szerda volt, és még volt mindenkinek hely a buszon a Charlottenlust-nál, ahol mi lakunk. Na de azért a központba érve csak megtelt a busz úgy, hogy többen ne férhessenek fel, hiába így az igazi ez a nap csak. Study-skillsen most a két spanyol, meg a cseh csaj prezentált. Kövi óra Schreiberrel volt Tourismusorte-und region. Megfogadtam, hogy most figyelni fogok, szép lassan beszélt, de valami elég érdekes német turizmus intézményrendszerről kezdett el beszélni, így sajna megint gőzőm se volt, hogy miről van szó. De mázlim volt, óra közepétől elkezdett a táblára irogatni, és egy sokkal ember közelibb témáról beszélni, amit egész jól értettem. Óra végén aztán a norvég srác is csatlakozott a prezentációnkhoz, így már 5-en lettünk. Több órám nem volt szerencsére, így volt időm beszaladni Stackfelth-hez, és majdnem leadni a tantárgyjelentkezést, de kiderült, hogy nem elég az összes tanáromtól egy aláírás, kell még egy a turizmus tanszék fejesétől is, akivel sajna nincs is órám. Órarendet megnéztem, hogy van-e vmelyik évfolyammal csütörtökön v. pénteken órája, de sajna nem volt, úgyhogy innentől kezdve, ha volt pár percem, akkor elszaladtam a szobájába, hogy ott van-e. Este átnéztünk a Blue-ba, majd az utolsó busszal vissza.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wernigerode.blog.hu/api/trackback/id/tr61441931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tofi 2008.04.26. 23:51:36

Ne már, hogy buszozni kell!:D Mi ez, bejárós iskola? Ekkora a város vagy kinn laktok a pecsában?:)

DeathZombie 2008.04.27. 16:34:49

A suli a város másik sarkában van, 45 perc gyaloglásra innen, a németek bicajjal járnak, de sajna az nekünk nincs, így marad a 20 perces buszút.

Tofi 2008.05.10. 16:56:56

Ejnye, hát mióta nem írtál ebbe a szegény blogba? Nagy kár...!:S

DeathZombie 2008.05.10. 19:26:46

Tudod mi a gond, ahhoz hogy írjak a blog-ba két dolog kell, kedv és idő, ráadásul egyszerre. Ez pedig utóbbi két hétben nemigazán jött össze. Na de talán most az 1 hetes szünetben.
süti beállítások módosítása