HTML

Németország, Wernigerode

Félévnek induló, de 1 évesre kihúzúdó németországi Erasmus tanulmányaimról lehet itt olvasni. Az iskola - a Hocschule Harz - melyben tanulok, a Harz hegység lábánál fekvő Wernigerode nevezetű településen található, ha valaki keresi.

Friss topikok

Linkblog

Május 7. ( szerda ) - Malzmühle

DeathZombie 2008.05.13. 23:39

Ezúttal egyik szerdai órám sem maradt el, így reggel 7.10 kor kellett kelnem, majd bebicajoztam az elős órára, a Study skills-re, ahol sikeresen elcseréltem a témámat a jegyzetkészítésről a testbeszédre. Kövi órán ezúttal egy unalmasabb prezentációt sikerült hallgatnunk. Leadtam a Learning Agreement megváltoztatását az itteni koordinátornak, aki elaxolta a sulimnak. Délután jött a hír, hogy este a Malzmühle-ben lesz grill-party, ahol ha az ember 1,5 Eurot fizet, akkor annyit ehet amennyit csak akar. Végül a cseh csaj, Anetta meg lakótársam Ondrej mentünk oda. Fél órás várakozás után, hozzájutottunk egy darab grillezet virslihez, és számomra ennyi volt az össze, hát így túl jó üzlet nem volt másfél Euroért, na mindegy. Megjelent közben a Péter is meg Anja, ők röplabdáról érkeztek ide. Később megjelentek további ismerösök is, köztük a Maria haverja, Stephan akiről kiderült, hogy Csehországba utazik, még további második szemeszteresekkel, aik közül jópárat szintén ismerek. Mivel e pillanatban úgy tűnt, hogy a cseh srác a Beneluxba utazik 9 napra, a norvég, meg Németországban fog vonatozni valahol a Projekthéten, mikor nincs suli, így egyedüliként nem volt kedvem itthon maradni és szóban csatlakoztam a csehországba utazó csapathoz. Másnap fél-10-re megdumáltuk, hogy találkozunk a suli előtt, és akkor feliratkozok az útra, elvben már csak 3 szabad hely volt ugyanis.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wernigerode.blog.hu/api/trackback/id/tr59467349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása