HTML

Németország, Wernigerode

Félévnek induló, de 1 évesre kihúzúdó németországi Erasmus tanulmányaimról lehet itt olvasni. Az iskola - a Hocschule Harz - melyben tanulok, a Harz hegység lábánál fekvő Wernigerode nevezetű településen található, ha valaki keresi.

Friss topikok

Linkblog

Május 11-13.

DeathZombie 2008.05.21. 19:12

Délután bicajoztunk egyet Ondrej-val meg Lénával ( egy Oroszországban született német csaj ). Ondrej bicaja a szétesés szélére került útközben, de szerencsénkre egy rendes benzinkutasnő kisegített szerszámokkal. Hétfőn este Pókereztünk egyet, melyet szerencsésen megnyertem, bár erős ellenállás nem volt, Fábián, tán a legjobb játszó már túl sokat ivott ekkora, többiek meg vagy nem tudtak, vagy nem volt kedvük. Utána grilleztünk egyet. Kedden bebicajoztunk a suliba, megkaptuk a „fontos” dokumentumokat, melyeket már hétvégén jelzett Franze, hogy vegyük át. A letelepedési engedély papírja volt az. Utána, ha már ott jártunk megebédeltünk a Menzán. Majd mikor hazaértem rájöttem, hogy nincs cseh koronám, de szerencsére 3 cseh-t is ismerek. Ondrej sajna egy koronát nem tartott magánál, de a két cseh csaj, Anetta és Hanna azonban 350 koronát, így nem kellett a váltással foglalkoznom. Ráadásul olyan rendesek voltak, hogy nekem adták a koronát, hogy költök amit költök, aztán majd a végén az elköltöttet megadom koronában. Késő estére sikerült felpakolnom a majd 1 havi naplót május 10-zel bezárólag.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wernigerode.blog.hu/api/trackback/id/tr83481089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása