HTML

Németország, Wernigerode

Félévnek induló, de 1 évesre kihúzúdó németországi Erasmus tanulmányaimról lehet itt olvasni. Az iskola - a Hocschule Harz - melyben tanulok, a Harz hegység lábánál fekvő Wernigerode nevezetű településen található, ha valaki keresi.

Friss topikok

Linkblog

Október 26. ( vasárnap ) - Vadaspark

DeathZombie 2008.11.01. 02:15

E nap álltatokat nézegettünk meg a Vadasparkban, hova belépő sem volt, csak becsület kassza, de oda még az amúgy becsületes németek se fizettek, így mi sem, Erika volt az egyetlen rendes köztünk, és a kijáratnál fizetettt fél eurot, amennyit egy diáknak kellett volna elvben. No, ez a park amúgy nem volt messze a munkahelyemtől. Délután 3-kor buszoztunk el 8an, a két lett, Serban, a román Laurence a francia, és mi magyarok. Láttunk disznót, csirkét, tyúkot, nyuszit, őzet, baglyot, a híresebb álatokból azonban nem sokat sikerült megszemlélnünk, mert elvoltak bújva mint a dínók kiszabadulásuk előtt a Jurassic Parkban. Szóval se mosómedvét, se vaddisznót se vadmacskát nem láttunk. 1 óra után visszajöttünk, mert nem akartunk szétázni. Este aztán miután minden létező embert előreengedtem, én is kimostam a saját ruháimat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wernigerode.blog.hu/api/trackback/id/tr49743351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása