HTML

Németország, Wernigerode

Félévnek induló, de 1 évesre kihúzúdó németországi Erasmus tanulmányaimról lehet itt olvasni. Az iskola - a Hocschule Harz - melyben tanulok, a Harz hegység lábánál fekvő Wernigerode nevezetű településen található, ha valaki keresi.

Friss topikok

Linkblog

November 7. ( péntek ) - A buli, melyen nem voltunk olyan sokan, mint terveztük

DeathZombie 2008.11.10. 17:50

Végül jópáran visszaírtak, hogy nem tudnak jönni, mert szülinapi bulira mennek, a legszebb az egészben, hogy két szülinapi buli is volt ezen a napon, ez úgyfest rossz időzítés volt a részünkről. Végül este így nem sokan gyültünk össze, jórészben csak helyiek, de Lucas meg a egyik csaj spanyolról, Anna csak eljött, máskérdés, hogy nagyobb bulira számítottak, így ők túl sokat nem maradtak. Kill You sikeresen leöntötte Erikát borral, de vér nem folyt az eset után. Megérkezett közben Domi barátja, Bat is, illetve Laurencnek egy Berlinben tanuló barátnője, Marie.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wernigerode.blog.hu/api/trackback/id/tr24761880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása