HTML

Németország, Wernigerode

Félévnek induló, de 1 évesre kihúzúdó németországi Erasmus tanulmányaimról lehet itt olvasni. Az iskola - a Hocschule Harz - melyben tanulok, a Harz hegység lábánál fekvő Wernigerode nevezetű településen található, ha valaki keresi.

Friss topikok

Linkblog

április 2. ( szerda ) - Végre sok alvás

DeathZombie 2008.04.12. 20:35

 

Ismét a 6 óra alvás, majd ezúttal egy későbbi busszal, a 7:30kor indulóval mentünk suliba. Ez azonban 1-es, és ennek 22 perc a menetideje, ráadásul annyian voltak rajta, hogy az egyik megállóban már nem is tudtak felszállni rá. A legjobb az egészben, hogy épp ma vittem be a laptopomat, hogy kipróbáljam a Wifi-t a suliban, így nem csak magamra, hanem a táskára is vigyázni kellett, ami nem volt egy könnyű feladat. Ezúttal Study skills az első óra. A 3 norvég, meg én mentem volna órára, ahol senki sem volt. Természetesen most sem volt kiírva az óraelmaradás oka, nem úgy az ezt követő, a nap másik órája, a Tourismusorte und Regionen, ami ki volt írva, hogy elmarad. Legalább volt időm kipróbálni a Wifi-t, amit 10 perc alatt sikerült is beüzemelni, progit kellett leszedni, felrakni, gép újraindítás, progi elindítás, kód megadás.

Fél órával később a tanárt kerestük irodájában, azonban ott nem volt, nem úgy a terembe. „Kicsit késett”. Bementünk, bemutatkoztunk, és kérte, hogy készítsünk jövőórára egy 5 perces prezentációt magunkról, országunkról.

Minthogy nem volt több órám, hazamentem, és délután 4ig aludtam. Ez ugyancsak 6 óra volt, de összességében ez kétszer 6, ami 12. Ez már nagyon kellett. Este tán kártyázgattunk.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wernigerode.blog.hu/api/trackback/id/tr26422954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DeathZombie 2008.04.15. 17:57:53

Mert az pénzbe került volna, a bérletünk meg olyan, hogy a busz ingyen van. Amúgy beindult a póker. :)
süti beállítások módosítása