HTML

Németország, Wernigerode

Félévnek induló, de 1 évesre kihúzúdó németországi Erasmus tanulmányaimról lehet itt olvasni. Az iskola - a Hocschule Harz - melyben tanulok, a Harz hegység lábánál fekvő Wernigerode nevezetű településen található, ha valaki keresi.

Friss topikok

Linkblog

Május 31. ( szombat ) - Tobias szülinapi bulija

DeathZombie 2008.06.05. 21:16

Nap fő eseménye volt, hogy meggyőztem Pétert, hogy jöjjön Tobias ( egy másik, ő Markusék haverja, München környékén dolgozik, a hétvégékre jön haza ) szülinapi partyjára, Ondrej sajna Berlinbe elutazott, így fő party emberke elveszett. De végülis csak jött Kristóf is, igaz ő nem volt meghívva, de ilyen paróságokkal nem foglalkoztunk.
Igazság szerint az is csoda, hogy én meglettem hívva, meg Péter, egyszer találkoztunk Tobiassal, még pár hete egy grillezés alkalmával, akkor azonban Kristóf nem volt ott, mert a másnapi düsseldorfi útra készült. Mondjuk az igaz, hogy épp azon a grillezős napon döntőttem úgy, hogy megnézem a műholdas honlapot, hogy mikor jön egy fényes, és bizony épp ezen a napon is volt kettő. Az első sajna besült, nem értem mi van ilyenkor, lehet a honlapnak vannak hibái, vagy csak lezuhant közben, a második azonban megjött, túl sok ember tetszését nem nyerte el, azonban Tobiasét nagyon, aki ennek kapcsán pár nap múlva a Studivz-en írt üzit, hogy hol lehet ennek utánanézni, hogy mikor mennek, szóval e témáról beszélgettünk a Studivz-n üzenetekben, szóval végülis egy kicsit már ismertem.
Elszaladtam a boltba, vettem egy vodkát ajándék gyanánt, mire összedobtuk a pénzt 3-an, és a hétvégi szemináriumról korán megérkező Fábiánnal együtt 4en átbicajoztunk dörgések közepette Tobiashoz. Átadtukl az ajándékot, leültünk a kerti fedett helységbe, és elkezdett szakadni az eső, ami pár órán keresztül el se állt. Ha később akartunk volna jönni, az már nemigen ment volna. Ott voltak Tobiás haverjai, mint Markus, meg Alex, valamint néhány ismeretlen arc, továbbá meglepetésre Asel és Maria is, tehát Asellel nem pénteken találkoztunk utoljára. Még Erasmusosként jelen volt Veronika is, de Markus barátjaként ez nem volt meglepő. Tobias készített vacsora gyanánt mindenféle salátát, meg grillezet virslit.

Markus valami egész speciális sörös, vodkás, kolás, mindenes, piros színű valamit készített, mely egész jó ízűre sikeredett. Hajnal 2 fele Kristófnak már menni volt kedve, Fábiánnak is a másnapi szemináriumja miatt, nekem meg már a szemem csukódott le, így 2 fele hazamentünk, Péter is velünk tartott. A nap folyamán telljesen tünetmenten köhögés estére ismét előjött, és mostmár ráadásul erősebben.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wernigerode.blog.hu/api/trackback/id/tr21505806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása