HTML

Németország, Wernigerode

Félévnek induló, de 1 évesre kihúzúdó németországi Erasmus tanulmányaimról lehet itt olvasni. Az iskola - a Hocschule Harz - melyben tanulok, a Harz hegység lábánál fekvő Wernigerode nevezetű településen található, ha valaki keresi.

Friss topikok

Linkblog

Június 12. ( csütörtök ) - Vereség a Menzán

DeathZombie 2008.07.05. 20:39

Szokásos rémesen korai kelés, suli, majd hazajövetel, alvás, majd pár órával később újra suliba mentel. Azonban a terem üres volt. Akkor néztem fel a kivetítőre, amin pár perc után megjelent, hogy nincs a héten Schröder, tehát Freizet. No mehettem haza, ezek szerint minden nap 5 percig azt kellett volna nézni, hogy tudjam, hogy elmarad. Pedig van egy faliújság is, mint mindig nézek, de oda ritkábban teszik ki az óraelmaradásokat. Délután fél6kor átmentünk a Menzára, ezúttal még éppen időben ahhoz, hogy legyen helyünk. 70 perci német alvás után két kapott gól, a Menzán ettől függetlenül a B-közép csinálta a hangulatot, különösen Podolsky szépítő gólja után, de sajna nem lett meg az egyenlítés, ettől függetlenül nem volt túl letört a hangulat. Végülis az osztrák-lengyel meccset csak nem a Menzán néztük meg, nem akartuk 1 órát várni a meccsre, ahogy nagyon a többiek se, így Péternél néztük meg a meccset, ahol a meccs egyrészében természetesen Kasia is ott volt.

Este még egy party, dumálás, így minden esélyt elvesztettem rá, hogy bemenjek másnap órára.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wernigerode.blog.hu/api/trackback/id/tr5554917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása