HTML

Németország, Wernigerode

Félévnek induló, de 1 évesre kihúzúdó németországi Erasmus tanulmányaimról lehet itt olvasni. Az iskola - a Hocschule Harz - melyben tanulok, a Harz hegység lábánál fekvő Wernigerode nevezetű településen található, ha valaki keresi.

Friss topikok

Linkblog

Június 8. ( vasárnap ) - Szurkolás a németekért a Menzán

DeathZombie 2008.07.05. 20:32

Napon jórészében a prezentációmat írtam humár erőforrás menedzsmentre, illetve probáltam a finn csajt munkára ösztönözni, ugyanis kettőnknek együtt kellett 45 percig prezentálni, én meg örültem, hogy egy 20 perces anyagot összehozok. Elena azonban aztmondta, neki kb. 10 perces anyaga van, szóval ez nem volt túl biztat. Végül mondta, hogy még kiegészíti Finnországgal, aztán majd átküldi.

Délután előbb megnéztük itt az osztrák-horvát meccset, majd átbicajoztunk a Menzára, ahol a fősulisok gyűltek össze, hogy megnézzék a meccset. Végül 350-en összegyültünk, sajna hely már nem volt 10 perccel a kezdés előtt, így csak álló helyünk volt. Ondrej német-ellenes volt, így a mai nap a lengyeleknek szurkolt. Nem messze tőlünk volt a B-közép, ők csinálták a hangulatot, de minden második embernél volt egy zászló. Még néhány tanár is eljött megtekinteni a meccset, melyen végül 2-0-ás győzelem született.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wernigerode.blog.hu/api/trackback/id/tr43554909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása