HTML

Németország, Wernigerode

Félévnek induló, de 1 évesre kihúzúdó németországi Erasmus tanulmányaimról lehet itt olvasni. Az iskola - a Hocschule Harz - melyben tanulok, a Harz hegység lábánál fekvő Wernigerode nevezetű településen található, ha valaki keresi.

Friss topikok

Linkblog

2. kiutazás előtt. Szeptember 19 -

DeathZombie 2008.09.26. 19:37

Csak folytatódik a napló, az előző kimaradt részt majd igyekszem napokon belül pótolni. Lényeg, hogy hosszas sulival folytatot levelezések után már júniusban sejthető volt, hogy tovább tudok maradni, csak azért még fügött a vizsgáimtól kicsit, mert ha azok nem lettek volna meg, akkor pénzt kellett volna visszaadnom, így meg elég nehéz lett volna kijönni anyagilag, ugyanis most nem támogat a suli, szóval saját pénzből kell kijönni, melyek nagyrésze diákhitel, egyrésze rokoni támogatás, meg igyekszem munkát találni, félek nem sok eredménnyel.

 

Még Erikáék foglalták le júniusban a jegyet, meg másik két magyar emberke, kiket még sosem láttam ugyan, de a pesti Kodóra jártak, és ők is ide tervezték a jövetelt. Szóval csatlakoztam hozzájuk, nagy bánatomra még júniusban, azóta nagyon megbántam, hogy repülővel kell jönnöm, főleg még júliusban, amikor két repülőút állt a következő 2 hónapban előttem. Végül az elsőt túléltem, ezután egy ideig szuper volt, még el nem kezdett közeledni a 2…

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wernigerode.blog.hu/api/trackback/id/tr58683550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása