HTML

Németország, Wernigerode

Félévnek induló, de 1 évesre kihúzúdó németországi Erasmus tanulmányaimról lehet itt olvasni. Az iskola - a Hocschule Harz - melyben tanulok, a Harz hegység lábánál fekvő Wernigerode nevezetű településen található, ha valaki keresi.

Friss topikok

Linkblog

Október 13. ( hétfő ) - Interfórum

DeathZombie 2008.10.18. 21:00

Megint spanyollal kezdődött a hétfő, azonban most közel 3X annyian voltunk. Igaz, az emberek nagyrésze a 2. óra közepén szépen egyessével kiszivárgott, így óra végére már nem maradtunk sokkal többen mint 1 hete. Ezután megebédeltünk, azonban két emberke nem volt ott, ugyanis eljött a pillanat ami már nagyon érett, Márk lekéste a buszt, igaz Erika is, ez annyira még nem érett, de csak megtörtént. Idézet Márk blogjából : „E hét hétfője volt az első (és remélem, utolsó) alkalom, hogy iskolába menet lekéstük a buszt. Az autóbusz ugyanis általában 1-2 perces késéssel érkezik, és ezt mi már automatikusan hozzászámoljuk. Azért persze a menetrendszerinti indulási időre mindig a megállóban vagyunk. Így volt ez most is, csak az a scheiß' busz kb. 2 perccel előbb érkezett, így már csak a messzeségben láttuk azt. „ Fél 2-kor most bementem Schreibe órájára, azonban a másik két Erasmusos nem jött. Aztán az óra sem volt túl izgalmas, két spanyol ráadásul le is fáraszt eléggé, szóval lehet nem fogok én erre olyan sokszor bejárni. Ezután az órákkal végeztem, azonban este 8-kor volt az Interfórum találkozó, arra bebicajoztam. Még megbeszélés előtt Anjá-val megbeszéltem az utolsó részletet a holnap partyról, amit holnapra terveztünk, mégpedig, hogyha nem esik akkor kint lesz a móka, mert valszeg sokan leszünk. Aztuán a találkozón bemutatkozott mindenki, illetve részletezték az idei programokat. Volt sok finom szenvics, azokat szépen eszegettük, meg volt még keserű grapefruit ital, azt iszogattuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wernigerode.blog.hu/api/trackback/id/tr60720649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása