HTML

Németország, Wernigerode

Félévnek induló, de 1 évesre kihúzúdó németországi Erasmus tanulmányaimról lehet itt olvasni. Az iskola - a Hocschule Harz - melyben tanulok, a Harz hegység lábánál fekvő Wernigerode nevezetű településen található, ha valaki keresi.

Friss topikok

Linkblog

Október 8. ( szerda ) - Bierpong

DeathZombie 2008.10.12. 01:33

Az órarendben gyönyörűségére igazán szerdán jöttem rá, úgyanis az első órám délután negyed 4-kor kezdődött. Fél éve 8-kor. Szóval sikerült magam úgy ahogy kialudni. Jött órára Stefany is ( előző féléves francia csaj ), miután tegnap jeleztem neki, hogy ma van német óra. A német órák a szokásos „izgalomban” teltek el. Említésre méltó esemény talán, mikor Auróra bejött a második német órára, és meglátta a francia szótárt Stefanynál. Előbb megörült neki, hogy franciát tanul, majd miután meglátta a másik nyelvet, a németet, kezdett leesni a dolog neki, na ezután örült igazán, hogy egy másik franciát köszönhetett. A tanárral még jól elbeszélgettünk, hogy milyen szomorú, hogy világosban nem láthattja a házát, mert mikor eljött már sötét volt, és mikor hazamegy, már sötét lesz. Majd tavasszal. Hazafele Stefanival kocsikáztunk haza 5-en, fő a kényelem. Este páran nagyon bulizni akartak, végül csak 4-en mentek el. Többiek, főleg Eric és Brandon, de azért Márk is egyszer kipórbálta a Bierpongot, minek lényege, hogy a vízszintesen, piramis szerűen felállított sörrel megtölött pohárba, ha az ellenfél beledobta, akkor meg kellett inni. Nagyon „szórakoztató” játék volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wernigerode.blog.hu/api/trackback/id/tr99709355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása